Теглим 2 бона кредит бала, изплащаме ги до Коледа. Броим стотачка

...
Теглим 2 бона кредит бала, изплащаме ги до Коледа. Броим стотачка
Коментари Харесай

Теглим 2 бона кредит бала, изплащаме ги до Коледа


Теглим 2 бона заем бала, изплащаме ги до Коледа. Броим стотачка за прическа и грим, за куверт – двойно. Родители на зрелостници всеобщо теглят заеми за организацията на бала, които ще изплащат до Коледа. Около 2000 лв. излиза завършването тази година, сподели изследване на „ Телеграф “.
Това е и най-често желаната сума. Клиентите избират 9- до 12-месечно разсрочване, описаха от няколко компании за бързи заеми. Има и преференциални условия за абитуриентски заеми. Например без първична такса за разглеждане и утвърждение на клиента, по-нисък лихвен % и бързо утвърждение единствено онлайн. Сумите, които се отпускат, стартират от 500 лева и стигат до 8000 лева Калкулациите демонстрират, че в случай че се изтегли заем за 9 месеца от 2000 лева, най-после с лихвите би трябвало да се върнат 2206 лева

Калкулацията на бала зависи от условията на зрелостника. Минималната сума за тоалет, прическа и ресторант е 2 бона, само че доста от завършващите поръчват и спомагателни екстри като видео- и фотозаснемане, първокласен автомобил и така нататък

За девойките едно от най-важните неща остава роклята, с която ще се появят на бала. Средната цена за тоалета е към 700-800 лева, само че е допустимо да излезе и по-евтино, в случай че се избере в последния миг. През април част от бутиците оферират понижения с по сто-двеста лв. надолу от действителната цена. Костюмите за момчетата пък вървят сред 300 и 800 лева

Но в случай че преди години столицата на формалните тоалети беше Асеновград, то в този момент от ден на ден младежи пазарят или онлайн, или бият път до някоя прилежаща страна. Тотален шлагер сега е Одрин, където облеклата и за младежи, и за девойки излизат доста по-евтино.

Докато за момчетата единственият спомагателен разход е обвързван с вратовръзка и обувки, което излиза към 200 лв. от горната страна, то при девойките има доста допълнения. Цените на формалните обувки потеглят от 80 лева и надминават 200 лева според от марката. За комплект с клъч родителите би трябвало да подготвят към 300 лева Отделно е подготовката на косата, грима и маникюра. Само тестът при стилист е към 30 лева Официална прическа с макиаж излиза минимум 60 лева Ако се прибави и маникюр, цената скача над стотачка. Някои салони оферират пакети – прическа и грим, дружно с маникюр и педикюр костват към 200 лева, като някои прибавят и подарък – слагане на мигли и украшения към лака.

Тази пролет цените на кувертите потеглят от 70 лева и най-често стигат до 200 лева В по-луксозните заведения за хранене обаче сумата може да бъде надхвърлена. В столицата към момента има варианти за резервации в огромните хотели, като най-скъпите куверти минават две стотачки и включват 5-степенно меню с питиета и проведен конкурс за крал и кралица на бала.

Истерията към завършването към момента не се е отприщила във Варна, само че съгласно темпото на резервациите комплексът Златни пясъци ще се задръсти и тази година. Само в един от известните хотели там към този момент има непокътнати места от 10 учебни заведения. Предлагат се ол инклузив пакети с една нощувка за 230 лева на човек. Двудневният пакет е 320 лева Кувертът в заведенията за хранене по морето върви по 140 лева, като в него влиза салата, топло предястие и главно по желание, мезета и десерт, 2 безалкохолни питиета, 2 минерални води, аперитив от 100 мл и половин бутилка вино. В заведенията в Пиринско пък цените са сред 60 и 100 лева В момента обаче съвсем на никое място в Благоевград няма свободни места. Всичко е резервирано още през октомври и ноември предходната година, споделят ресторантьори.

Цената на лимузината за бала чукна 250 евро в София, сподели информация на „ Телеграф “. В сумата влиза персонален водач, като изискването е да не вършиме повече от 100 км пробег и да върнете автомобила до 5 часа. Кабриолети, лимузини, първокласни джипове са измежду най-честият избор на младежите. Някои компании вършат и отстъпки, като измежду най-евтините оферти е наем за до 100 евро за целия ден. В множеството случаи не се доплаща в допълнение за водач, като услугата той да ви закара на бала влиза в цената.

Повечето хотели и заведения за хранене оферират отстъпки за учители. Така да вземем за пример в хотелите по морето за група над 100 младежи се дава 1 безвъзмездна стая за настаняване на учители. Заведенията пък вършат 50% понижение от куверта за поканен преподавател, а за класен началник и шеф купонът е безвъзмезден.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР